Diplomeringsutbildning i Taktil avslappningsmassage

 

Nu har du möjlighet att bli diplomatiserad massageterapeut inom taktil avslappning och återhämtning. Metoden är helande och läkande för både kropp och själ och kan med fördel användas som ett komplement till andra behandlingar. Du behöver inte ha erfarenhet av tidigare liknande arbete. Utbildningen är till för alla med ett brinnande intresse för, och längtan till, att få hjälpa andra att nå välbefinnande, såväl fysiskt som psykiskt.  
Du kommer efter genomgången utbildning fått trygghet och kunskap i att ge en 75 min. lång helkroppsmassage. Det blir intensiva och lärorika dagar med fokus på praktiskt arbete. Vi kommer att vara en mindre grupp så att du ska kunna få mesta möjliga handledning.  
Viss teori kommer du få via mail att läsa innan vi möts. Det gör att vi kan lägga mer fokus på själva utövandet under utbildningshelgen.
Söndagen avslutas med att du får genomföra en 75 min. lång behandling. Efter godkännande av denna + 8 dokumenterade elevbehandlingar, kommer diplom att skickas till dig.

Sagt av diplomatiserade elever:

"Jag hade höga förväntningar på utbildningen och blev inte besviken. Sanna är en fantastisk lärare, pedagogisk och stöttande och man känner verkligen att man är i trygga händer. Upplägget på utbildningen var genomtänkt där varje moment blev demostrerat av Sanna, samt utövat av oss deltagare flera gånger. Detta gjorde att man fick möjlighet att lära sig ordentligt, men även kunna arbeta intuitivt. En otroligt härlig behandling både att ge och att få och jag hoppas kunna sprida detta vidare." Helena F.

"Jag är glad och tacksam över all ny kunskap och över att det kändes roligt och givande och så oerhört avslappnat. Även om vissa moment gjorde mig nervös så upplevde jag att vi hade ett sådant tryggt space att alla känslor fick vara som dom var och att allt var ok. Jag upplevde att Sanna var pedagogisk, jordnära och väldigt lugn. Lugnet gjorde mycket för utbildningen. Det kändes aldrig pressande eller hårt på något sätt. Tvärtom var det lätt och behagligt att ta till sig kunskapen. Det känns fantastiskt att få lära sig en hel behandling på så kort tid." Silvia M.

Tycker du utbildningen verkar intressant och vill ha mer info kring behandlingsformen så maila mig på baravarajkpg@hotmail.com

Datum: våren 2023 (ej klart än) Anmäl gärna intresse redan nu. 

Dag: lörd. 10.00-18.30

        sönd.  9.30-18.00

Plats: Bara vara   Starrgatan 25   Jönköping 

Kostnad: 3.800:-

Möjlighet finns att sova över. Kostnad 200:-/natt (frukost ingår) 

Anmälan görs via mail baravarajkpg@hotmail.com eller sms/telefon 073 77 28 395

Anmälningsavgift 700:- 

Vid anmälan får du vidare info om hur du betalar.