Medial vägledning

Medial vägledning 

70 min. 700:-

(Betalning via Swish el. jämna kontanter.)

På distans 600:- 

 

En medial läsning gör jag genom att koppla upp mig till mitt andliga team, mina vägledare och "hjälpare". Jag blir helt enkelt en kanal, en budbärare, för den information som på bästa sätt kan vägleda dig där du befinner dig just nu i livet. Syftet med denna vägledning skulle jag säga är att få syn på sig själv,  få en större klarhet & medvetenhet. Också en  påminnelse och bekräftelse om att vi aldrig någonsin är ensamma på vår livsresa, utan att vi alla har ett stort andligt team som "arbetar" omkring oss, stöttar, lugnar, guidar och pushar på när det behövs. Vägledningen är mycket kärleksfull. Budskapen från våra andliga vänner är alltid upplyftande och alltid för vårt högsta bästa. 

Vill du komma i kontakt med nära och kära på andra sidan, så hjälper jag dig gärna med detta. Eftersom det ännu är en ganska ny erfarenhet för mig att arbeta med just den formen av kanalisering, kan jag bara lova att jag gör mitt allra bästa. Vägledningen har jag däremot arbetat med i tio års tid, så den känner jag en stor trygghet i. Det är helt enkelt olika sätt att arbeta, som att ställa in sig på olika frekvenser eller kanaler. 

~ Den mediala vägledningen kan ibland bli en form av uppvaknande, en bekräftelse på, att du kanske står vid ett vägskäl, där osäkerhet, förvirring eller rädsla håller dig tillbaka. Skulle du känna att du behöver fortsatt guidning framåt, någon som stöttar och kärleksfullt pushar, så finns jag för dig med Coachande samtal, som en hjälp på vägen.  Läs på särskild flik.

Medial vägledning på distans

Första kontakten tar vi då på telefon. "Läsningen" gör jag sedan för mig själv genom att göra en s.k. intoning på dig. Jag kopplar helt enkelt upp mig till min guide och vägledare som hjälper mig att kanalisera informationen. Jag sammanställer sedan detta, antingen som en ljudfil som jag mailar till dig, eller om du önskar att få informationen i brevform.

Denna vägledning kostar 600:- och summan swishar du till mig efter att vi har haft vårt inledande telefonsamtal.