Taktil massage

60 min./650:-   75 min./750:-   90 min./850:-

Taktil massage - för kropp och själ - syftar till att lugna, lindra, läka och förebygga. Den taktila massagen är en mjuk och avslappnande helkroppsbehandling som förutom ben, armar och rygg även inkluderar ansikte, händer och fötter. Med andra ord; en fantastiskt skön behandling att skämma bort sig själv med. 

De goda effekterna av en taktil behandling är många och det är en väl dokumenterad och beprövad komplementärmetod. Massagen anpassas efter varje unik person. Den kan utföras med lätta strykningar och lätt tryck, eller om du önskar något kraftigare tryck. Metoden skall dock inte förväxlas med den klassiska massagen där jag arbetar uteslutande med muskelspänningar. 

Känner du dig stressad? Orolig? Har du svårt att varva ner?

Den taktila massagen kan ge dig djup avslappning och på ett effektivt sätt mildra stress och oro och skapa lugn, ro och återhämtning.

Har du värk? Spända muskler? Dålig blodcirkulation?

Den taktila massagen kan lindra smärta, mjuka upp spänningar och öka blodcirkulationen. 

Känner du dig nedstämd? Är du trött och håglös?

Den taktila massagen kan ge dig ny energi och hjälpa till i kroppens självläkningsprocess. Den kan öka ditt välbefinnande och höja din livskvalitet.

Den taktila massagen kan också vara en hjälp vid sorg, utbrändhet och depression. Då den anpassas till varje unik person lämpar den sig också för dig som endast klarar lätt beröring, t.ex. vid fibromyalgi. 

Boka tid redan idag! Sms; 073 77 28 395 (Vill du hellre ringa, tala då in ett meddelande så ringer jag upp.)

Mail;baravarajkpg@hotmail.com 

60 min. behandling  650:-

75 min. behandling  750:-

90 min. behandling  850:-

 

 

(Betalning via Swish eller jämna kontanter)

Jag är utbildad och diplomerad Taktil massör enligt originalmetoden Taktipro. Detta är en kvalitetsförsäkring.