Coachande Soul-samtal 

Har du en önskan om att kliva in i en ny livsstil, där det är din själs längtan som sitter i förarsätet på din livsresa? Vill du våga lita mer på hjärtats röst och mindre på det kravfyllda, ofta nedvärderande tjattret i ditt huvud? 
Vill du uppleva och finna bestående frid och fred i dig själv och därmed också med andra?

Längtar du efter balans, trygghet och en större medvetenhet, i denna utmanande tid?

Önskar du att ditt liv ligger mer i samklang med ditt själssyfte och att du kunde känna mer mening i tillvaron? Känns det som att du saknar något, men inte vet vad? 

Vill du säga Ja till dig Själv, bli din egen bästa vän och den Du i sanning Är?

Denna samtalsmetod kallas Soul manifestation och har ett djupare perspektiv än traditionell livscoaching, dvs. att utgångspunkten är att vi är så mycket mer än det vi blivit lärda att tro. Vi kan inte hjälpa oss själva så länge vi bara befinner oss i vår yttre verklighet. Det är när vi går inåt i oss själva som det yttre dramat kan förändras. 

Genom att boka in dig på ett antal (alltifrån 2-3 eller fler) coachande samtal lotsar och guidar jag dig, så att du kan få en djupare förståelse för orsaken till dina irrande tankar & känslor så att du lättare kan släppa greppet om dem och komma mer i kontakt med ditt sanna Själv, ditt lugn och din inneboende kraft. Det är dags att lägga litenheten bakom och kliva in i storheten, till den Du Verkligen Är. Förutom samtal kommer jag dela med mig av övningar, nya tankebanor, mindfulness i vardagen, frågor som hjälp att öppna upp, meditationer m.m. som kan hjälpa dig mellan de tillfällen vi ses.

Första samtalet 650:-  

Därefter 750:-/samtal

Beräknad tid för varje tillfälle är ca. 70 min. 

Välkommen att höra av dig!

(Betalning via Swish eller jämna kontanter)

(Den 2-åriga utbildningen till Soul manifestation Coach har jag gått hos Jai Thornell, Love it communications. Jag använder mig också av mina utbildningar/erfarenheter inom Soul Mediumistic, Soul Release & Mindfulness.)