Soulcoaching  /  Själslig PT

Vi kan inte lösa ett problem på samma energinivå där det skapades. Vi behöver höja vår frekvens för att kunna se problemet från en annan nivå och därmed finna en bestående lösning. Har du en önskan om att höja din energifrekvens och kliva in i en ny livsstil, där det är din själs längtan som sitter i förarsätet på din livsresa? Vill du våga lita mer på själen & hjärtats röst och mindre på det kravfyllda, oroliga, ofta rädslobserade tjattret, i ditt huvud? Detta tjatter som sätter upp hinder i vägen för oss själva. 

Skulle du önska att ditt liv var mer i samklang med ditt själssyfte och att du kunde känna mer mening i tillvaron? Känns det som att du saknar något, men inte vet vad? 

Vill du finna bestående frid och fred i dig själv och därmed också med andra?

Vill du säga Ja till dig Själv, bli din egen bästa vän och den Du i sanning Är?

Tror du att det är möjligt? Skulle du iaf vilja undersöka möjligheten?

Denna samtalsmetod kallas Soul manifestation och har ett djupare perspektiv än traditionell livscoaching, dvs. att utgångspunkten är att vi är så mycket mer än det vi blivit lärda att tro. Vi kan inte hjälpa oss själva så länge vi bara befinner oss i vår yttre verklighet. Det är när vi går inåt i oss själva som det yttre dramat kan förändras. Så länge vi fortsätter att bara möblera om i det yttre kommer vi att vara nöjda under en period tills det är dags att möblera om igen och igen och igen.. Genom att gå på upptäcksfärd inåt, i oss själva, kan vi bli observatörer av våra egna tankar, känslor och handlingar. Det är då vi kan börja förändra och bli skapare av våra egna liv, på riktigt. Vi väljer själva vad vi attraherar in i vårt liv. Detta är lagen om attraktion. 

Genom att boka in dig på ett antal (alltifrån 2-3 eller fler) coachande samtal lotsar och guidar jag dig, så att du kan få en djupare förståelse för orsaken till dina irrande tankar, känslor och rädslor så att du lättare kan släppa greppet om dem och komma mer i kontakt med ditt sanna jag och din inneboende kraft. Det är dags att lägga litenheten bakom och kliva in i storheten, till den Du Verkligen Är. Det är din resa. Du kör. Jag sitter bredvid och stödjer, hjälper till att tolka kartan och om du fastnar någonstans, kör vilse eller rentav ner i diket finns jag där för att bärga och visa på alternativa vägar. 

Dags att anta utmaningen? Varmt välkommen att höra av dig. 

Första samtalet 700:-  

Därefter 800:-/samtal

Beräknad tid för varje tillfälle är ca. 75

min. 

(Betalning via Swish el. jämna kontanter.) 

 

(Utbildningen till Soul manifestation & Soul release Coach har jag gått hos Jai & Samya Thornell, Love it communications. För tillfället går jag också en utbildning till Själslig PT och Omfamna själv-kärlek)