Andrummet - blogg

Att agera som strålar av ljus.. 

2018-12-08

Jag vill gärna dela med mig av en kanaliserad text, från Sananda, även kallad Kristus (nedtecknad av en kvinna vid namn Adele) Texten dök upp hos mig denna morgon, och jag visste att den var av största vikt för mig, och kanske även för dig. Det vi behöver kommer till oss när det är meningen. "Gratulerar, älskade Mästare! Ni har slutligen nått Bergstoppen, den höjd där er dröm om det fullbordade förenandet och integrationen med Gud/Det Högre Självet alltid har befunnit sig. Jag vet att det är några av er här som skakar på era huvuden och inte tror på detta. Ni tycker att det är mycket utmanande att tro att ni faktiskt har fullbordat denna integrationsprocess med det Högre Självet. Om ni märker att ni tillhör denna grupp, så är detta meddelande för er."

Japp, där kom det.. ett meddelande till mig! Känner du att det kan vara till dig också, så läs gärna vidare. " Er övertygelse kommer att fungera som den port, den nyckel, som öppnar dörren i ert liv, för att sedan verkligen ta ett språng framåt, från och med denna punkt. Er misstro å andra sidan kommer att fördröja manifesterandet av era mål, få era vibrationer att förbli lättpåverkade av människorna/världen runtomkring er och hindra er från att få tillgång till de ofantliga krafter er Själ har. När ni känner till detta, vad väljer ni nu att göra, kära vänner?"  Texten var lång. Jag återger det jag tagit mest fasta på, där jag befinner mig just nu. "Kära vänner, idag är jag här för att tala om för er att det finns en stor glipa mellan att säga att ni är redo, och att i Sanning Vara redo...    Att släppa taget om ert ego-och rädslo-orienterade själv, kan vara det svåraste ni har blivit ombedda att göra. Men att släppa taget är det Enda sätt på vilket ni framgångsrikt kan uppstiga till 5D(dimensionella nivån)... "Ni måste släppa taget om allt som inte längre tjänar er. För denna port fungerar som en portal till de högre dimensionerna och enbart själar med nivåer av högsta mognad och beredskap kan träda in. Enbart själar som är redo att konstant vara Ljus och Kärlek, som är deras Sanna Natur, kan framskrida och ta detta slutliga steg."

"Ni behöver bara iaktta era gärningar, dagliga vanor, beteendemönster, era övervägande/tankar/ord/vibrationer för att gå till botten med er sanning...  Förbli helt enkelt vaksamma på era tankar/ord/känslor och gärningar.. mat och dryck av låg vibration som inte står i linje med den du i sanning är... att avgöra vad som är sanning eller illusion, att avgöra att reagera eller inte reagera... "

Allt jag läste gick rakt in i hjärtat på mig eftersom det var saker jag funderat mycket över den sista tiden.. att hänga med i den enegihöjning som faktiskt är på gång på jorden nu. Jag vill hänga med! Allt detta fick jag svar på idag, därför att jag formulerat frågorna i mitt huvud, bett om vägledning och var lyhörd för impulsen. Så misströsta inte om du liksom jag tycker att det går trögt med budskapen. Är det viktigt så når de fram. Håll dina sinnen öppna och följ impulser som du får. Det kan vara just de impulserna som är nyckeln till vägledningen. 

Vidare fick jag till mig att då vi är i sanning redo, så kommer Universum att svara på våra tankar, ord, känslor och gärningar i en mycket snabbare takt. Olika människor kommer att ha olika reaktioner på energihöjningen, från plötslig, explosiv energiutsöndring, intensiv glädje, kärlek, salighet, fullständig frihet, gråt pga. uppdämd spänning... Och det kommer bli lättare att höra rösten från vårt Högre medvetande. Vår själ har tillgång till all den information som vi någonsin behöver! 

Allt som behövs är övning och att be vårt högre medvetande att ge oss påminnelser eller knuffar, så fort vår vibration sjunker, så att situationen genast kan rättas till. Redan efter att ha ha gjort detta i 30 dagar kommer vi att märka att det blivit mycket enklare att förbli i linje med vårt Högre Själv. Det sker naturligt. När vi ställs  inför livsutmaningar som fortfarande kan trigga igång oss, är det viktigt att vi går till vårt hjärta, vårt Högre Själv och fråga: Utifrån mitt Högre Själv, vad borde jag göra i denna situation som jag står inför nu?  I samma stund som vi ställer denna fråga helt utifrån vårt hjärta och vår själ, så kopplar vi in oss till den högre dimensionen och kan se på utmaningen och se den för vad den är, minimal och lätt att lösa, inför vårt magnifika Guds-själv.  Det är mycket viktigt att vi vaknar upp, och agerar som strålar av ljus, vägvisare.. 2019 kommer bli ett mycket betydelsefullt år!  "I händelse av att ni fortfarande inte vet på vilket sätt ni på bästa sätt kan vara den 5D-ledare som världen så desperat behöver, så är svaret mycket enkelt. Ni leder genom att vara en förebild! Ni leder genom att uppvisa ert Mästerskap över livet!"  

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)